Zoek een domeinnaam

Vind de voordeligste deal
Loader

Zoek je domeinnaam

Vind de voordeligste aanbieder van domeinnamen.

Aanbieder.nl.com.be.eu.net.org.nuKwaliteitRegisteren
YourHosting€ 1,00€ 9,50€ 5,75€ 5,75€ 11,00€ 11,00€ 22,-sterstersterRegistreren
Argeweb€ 4,95€ 9,95€ 14,95€ 9,95€ 9,95€ 9,95€ 24,75stersterRegistreren
Neostrada€ 3,95€ 8,99€ 4,95€ 7,99 € 8,99€ 8,99€ 19,95sterRegistreren
AanbiederKwaliteit
YourHostingstersterRegistreren
ArgewebstersterstersterRegistreren
NeostradasterstersterRegistreren
HostingwalkstersterRegistreren
So HostedsterRegistreren

Ook bij een domein..

Image

Whois Privacy

Bij een domeinnaam is het vaak mogelijk whois privacy aan te schaffen. De klant blijft dan anoniem bij het opvragen van de houdergegevens van het domeinnaam.
Image

E-mail

Koppel je domeinnaam aan je e-mailadres. Je bent altijd bereikbaar en herkenbaar. Door je e-mailadres te koppelen aan je domeinnaam, geef je je dienst meer uitstraling.
Image

DNS

Heb je al een eigen server? Dan hoef je geen webhostingpakket bij een domein af te nemen. Koppel je eigen server eenvoudig aan je domeinnaam via DNS.

De kieswijzer

Kom je er niet uit? Geen nood! SSDHostingVergelijker.com geeft een paar handige tips om de keuze makkelijker te maken.

De naam
De contractduur
Anoniem registreren
Secure Data
De naam

Het kiezen van een domeinnaam is soms best lastig. Daarom hebben we een paar tips:- Kies voor een .NL,.BE en .COM-adres. Dit zijn de meest gebruikte adressen in de Benelux. Zo komt de bezoeker altijd op jouw website uit. – Denk om de spelling van de naam. Ingewikkelde constructies zorgen ervoor dat mensen je website niet kunnen vinden. Zorg ervoor dat je naam eenvoudig te onthouden is. – Stel je voor dat je naam op een billboard te zien is. Hoe zou dat eruit zien? Mooi? Dan wordt het tijd om je naam snel te claimen. – Vermijd streepjes. Bezoekers vergeten al snel waar deze streepjes stonden. Een streepje wordt ook vaak als ‘goedkoop’ ervaren. Is je naam niet meer beschikbaar? Dan kun je beter over een nieuwe naam nadenken.

De contractduur

Hoelang mag je domeinnaam lopen? Voor bijvoorbeeld een eenmalige actie heb je hoogstens een jaar een domeinnaam nodig. Daarna mag deze weer verlopen. Maar als het om de naam van je bedrijf gaat,kies je liever voor meerdere jaren. Wie kiest voor een meerjarig contract,krijgt meestal ook een flinke korting. In de meeste gevallen betaal je wel jaarlijks. Vergeet niet dat op tijd te doen,want anders loop je kans dat je domeinnaam in quarantaine komt. Het kan dan maar zo zijn dat een extern bedrijf jouw domeinnaam opkoopt. Dat wil je natuurlijk niet!

Anoniem registreren

Vroeger was het verplicht om bij Stichting Internet Domein Nederland (SIDN) al je gegevens op te geven. Zelfs de adresgegevens waren openbaar. Gelukkig is dat in de afgelopen jaren veranderd. Nu zijn alleen de naam en het e-mailadres van de houder openbaar. Maar sommige houders van domeinnamen hebben dat liever niet. Voor hen is er ‘Whois Privacy Protection’. De hoster registreert jouw domeinnaam dan anoniem,op naam van een bedrijf. Het nadeel daarvan is dat jij niet de wettelijke houder van het domeinnaam bent. Het voordeel:je geniet meer privacy.